Hoe kan jij helpen?

We hebben gekozen om te werken met 3 soorten steun.

Food-donatie van 59€

Met die donatie gaan wij rechtstreeks naar de lokale winkels in de townships om al het nodige te kopen om voor 200 kinderen te kunnen koken. 

We plaatsen jouw kookmoment op facebook en mits jouw toestemming taggen we je in dat bericht. Op die manier zie jij meteen wat jouw donatie teweeg heeft gebracht. Ook jouw vrienden zullen zien dat jouw donatie effectief iets heeft betekend in het leven van deze kinderen. Hopelijk inspireert dat hen om op hun beurt een donatie te doen. 

Belangrijk: Mogen wij jou taggen als we de foto's van jouw kookmoment op facebook plaatsen? Geef dan hier de link naar jouw profiel op!

Facebook Link:


Maandelijkse donatie.

Wil je graag elke maand een klein bedrag bijdragen aan het project? Dat kan uiteraard ook!
Je kan kiezen om elke maand automatisch 9€, 19€ of 59€ te doneren. 

Maandelijkse Donatie


Vrije keuze van een donatie

Je kan er ook voor kiezen om een éénmalige vrije donatie te doen. Ook dat geld wordt uiteraard goed besteed.

Deze donaties worden niet enkel gebruikt om eten te kopen maar ook voor bvb de aankoop van potten en pannen, lepels, gas, aanpassingen aan de shack waar gekookt wordt... We zullen steeds zo open en eerlijk mogelijk communiceren via de facebook-pagina over onze uitgaven. Wij zijn geen grote organisatie met een grote of onduidelijke onkostenstructuur maar slechts een kleine groep vrijwilligers met het hart op de juiste plaats.

U kan ook een gift storten via overschrijving op rekeningnummer BE68 0689 0438 0324.
Indien u 59€ stort voor een volledig kook moment, graag dan met vermelding van email adres zodat wij u kunnen verwittigen.